Myynnissä

iS Clinical - Yksi USA:n suosituimmista farmaseuttisen tason ihonhoitosarjoista nyt Bella Rosettessa

iS Clinical on yhdysvaltalaisen Innovative Skincare LLC:n kehittämä ihonhoitosarja. Farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä koostuva asiantuntijatiimi on kehittänyt tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon saralla sekä ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.

Todellisia, todettuja tuloksia

iS Clinical-tuotteissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkeimman farmaseuttisen tason raaka-aineita, joissa käytetään vain kasvien puhtaimpia ja tehokkaimpia osia. Tuloksena ovat erittäin monitoimiset tuotteet, joista jokainen hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihonhoidollista tehtävää.

Tuotesarjassa hyödynnetään:

  • Uuden sukupolven askorbiinihappoteknologiaa (Advance+ L-Ascorbic Acid), joka on kehitetty stabiiliin muotoon tulosten optimoimiseksi.
  • Bioidenttistä copper tripeptide-1 –kasvutekijää, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu stimuloivan kollageenisynteesiä ja antavan suojaa syövän kehittymistä vastaan.
  • Extremozymes-entsyymejä, jotka pystyvät sopeutumaan ja viihtymään äärimmäisissä olosuhteissa sekä korjaamaan ja suojaamaan herkkiä proteiineja ja DNA:ta.
  • Ainutlaatuista luonnon entsyymiä, superoksididismutaasia, joka absorboi turvallisesti vapaita radikaaleja ihosta pois taistellen UV-valon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä ja soluvaurioita vastaan.
  • Perinteisempiä tehokkaita vaikuttavia ainesosia kuten retinolia, kasvipohjaista hyaluronihappoa, hedelmähappoja, niacinamidea (B3-vitamiini), E-vitamiinia ja arbutiinia,  juuri optimaalisessa suhteessa parhaiden mahdollisten tulosten aikaansaamiseksi.

Tuotesarja kattaa kaikki tarvittavat tuotteet kotihoitoon.

iS Clinical - poikkeuksellista laatua ja poikkeuksellisia tuloksia.

Lue lisää iS Clinical-tuotteista

 

UUTTA - BD Medical

Biomedikaalinen monitehosarja tulokselliseen ihonhoitoon

Hyviä tuloksia tieteen todistamilla vaikuttavilla aineilla
 

Bio – biologisesti vaikuttava
Derm – dermis, iholle, ihoidenttinen
Medical – tieteellisesti perustellut, vaikuttavat aineet
 

BD Medical on puhtaasti kotimainen, biomedikaalinen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen. Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä tuloksia, ja niissä on hyvä siedettävyys. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on korkea. Sarja on ollut markkinoilla lokakuusta 2015 alkaen ja on saatavilla eksklusiivisissa hoitoloissa kautta Suomen. Nyt myös meillä!

Pevonia

Vihreä polku ihon hyvinvointiin

Pevonia Botanica on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia tuotteita ja kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi. Puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet löytyvät luonnosta. Pevonia kotihoitotuotteissa luonnon raaka-aineet yhdistettynä kosmetiikkateollisuuden uusimpiin, turvallisiin ja innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä tuloksia.

Pevonialla on oma Go Green -ohjelma, joka takaa tuotteissa luonnon  puhtaimmat raaka-aineen maalta ja merestä sekä sen, ettei tuotteita testata eläimillä. Tuotteet eivät sisällä alkoholia, para-aminobentsoehappoja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eivätkä ne tuki ihohuokosia.

Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.

Lue lisää Pevonia tuotteista

Emani mineraalimeikkisarja

Maailman puhtain mineraalimeikkisarja?

Emani Minerals -mineraalimeikit on valmistettu luonnonmineraaleista. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia. Emani-mineraalimeikkien käyttö tukee ihonhoitoa: tuotteiden ainesosat antavat ihon hengittää, eivätkä tuki ihohuokosia.

Mineraalimeikkisarjan tuote- ja sävyvalikoima on laaja. Sarjan tuotteet sopivat hyvin myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Tuotteet ovat runsaspigmenttisiä ja hyvin peittäviä.

Emani Minerals kuuluu Safe Cosmetics -järjestöön. Kaikki tuotteet on pakattu kierrätettävästä materiaalista valmistettuihin käyttäjäystävällisiin ja kauniisiin pakkauksiin.

Lue lisää Emani tuotteista