ProFacial Aqua Peel

Vihdoinkin täydellinen kasvohoito!

Kivuttoman ja ihonpuhdistuksen ja Aqua Peel kuorinnan sekä kosteuttavan tehoseerumien imeyttämisen lisäksi voit nyt valita samassa hoidossa kiinteyttävät ja juonteita silottavat käsittelyt, jotka sopivat erityisesti aikuiselle iholle.

Tehokas Aqua Peel kuorinta kirkastaa ja silottaa ihon ilman punoitusta ja hilseilyä. Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssi-hoito uudistaa kollageenia ja kiinteyttää ihoa. Tuloksena on puhdas, kirkas ja nuorekas iho. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa.

 

Hoidot

Aqua Peel

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Suositellaan nuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta. Hinta 99€

(Lisäpalveluksi voidaan valita mekaaninen ihonpuhdistus)

Aqua Peel +

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumi käsittelyn. Suositellaan nuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta.
Hinta 129€

Aqua Peel Lifting

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä tehonaamion ja liftaavan laitekäsittelyn. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia. Hinta 149€

Aqua Peel Lift Deluxe

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä tehonaamion imeytyksen ja liftaavan laitekäsittelyn kasvoille sekä decolteelle. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia. Hinta 199€

 

Hoidon tuloksia

LED-valohoidot

LED-valohoidolla on ihoa parantava ja luonnollisesti uudistava vaikutus. Sitä käytetään ryppyjen ja juonteiden hoitoon sekä rosacean ja aknen hoitamiseen. Se auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia. Hoito on kivuton, se voidaan tehdä vuoden ympäri eikä toipumisaikaa tarvita.

Voit saada LED-valohoidon lisäpalveluna muiden kasvohoitojen yhteydessä tai valittavana on seuraavat kaksi LED-hoitoa:

Anti-Age LED-hoito
- Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan ja ampullin tai naamion sekä kiinteyttävän ja uudistavan led-hoidon. Sopii erinomaisesti herkälle ja couperosa iholle.

Akne LED-hoito
- Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja rauhoittavan, vaalentavan sekä tulehdusta poistavan led-hoidon ja voiteen.