Pevonia Spa-kasvohoidot

LUMINOUS "C" & "SEA"
Kirkastava hoito elottomalle, epäpuhtaalle ja väsyneelle iholle

Ihon valovanhenemista korjaava hoito sisältää runsaasti tehokasta kuljettimiin pakattua C-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringolta, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa.


POWER REPAIR MicroPores

Huokosia supistava Anti-Age -hoito rasvoittuvalle iholle

Tehokas laajentuneiden huokosten ja epätasaisen ihon hoito, joka tukee myös akneihon hoitoa. Vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja vahvistavat sen rakennetta sekä kiinteyttävät ihoa ja supistavat ihohuokosia tehden siten ihosta kiinteämmän ja tasaisemman.
 

MICRO-RETINOL

Ihoa tehokkaasti kuoriva ja uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle

Micro-Retinol on uudenlainen ihon kuorintakäsittely. Hoito sopii yli 30-vuotiaille, kun iän myötä ihon uusiutuminen ja sen kyky korjata jo syntyneitä vaurioita ihossa hidastuu merkittävästi. Erityisesti hoito sopii ihon valovaurioiden hoitamiseen. Micro-Retinol tasoittaa ihoa ja madaltaa juonteita sekä arpia ja siksi se sopii hyvin myös aknen jälkitilan hoitamiseen.
 

ANTI-FREE RADICALS MASK

Ravitseva ja heleyttävä vitamiinikasvohoito kuivalle iholle

Ihoa elvyttävä ja ihon kimmoisuutta palauttava aromaattinen erikoishoito kasvoille. Ylellinen kasvohieronta A-vitamiinilla ja mandariinin eteerisellä öljyllä ravitsee ihoa ja kirkastaa sitä. Ihoa soluhapettumiselta suojaava erikoishoitonaamio elvyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman.
 

STEM CELLS

Korjaava kantasoluhoito aikuiselle iholle

Uuden sukupolven erikoiskasvohoito ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaalta.

 

LUMAFIRM

Kiinteyttävä kasvohoito ikääntyvälle iholle

Tämä kasvojen erikoishoito kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Durra kiinteyttää ihoa, diasetyyliboldiini kirkastaa ihoa ja kombutsa suojaa ihoa soluhapettumiselta. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon.

 

Pevonia Spa-kasvohoitoihin sisältyy yksi valitsemasi lisäpalvelu tästä valikoimasta:

- Mekaaninen ihonpuhdistus
- Timanttihionta
- Happikuorinta
- Decollete-hoito
- Silmänympäryshoito
- Päivämeikki
- Päänhieronta
- Kasvohieronta