Mesoterapia - Neulattoman mesoterapian uusi aalto

Infusion™ - sähköimpulsseihin perustuva mesoterapia – Kivuton ja riskitön vaihtoehto

Sähköimpulsseihin perustuva Infusion™-menetelmä on turvallinen, neulaton vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle. Se tarjoaa kaikki perinteisen mesoterapian edut ilman siihen liittyviä riskejä. Infusion™ elvyttää ihoa ravitsevilla hoitoseerumeilla, jotka virkistävät ihoa ja tekevät siitä joustavan ja kirkkaan. Elektroporaationa tunnettua vakiintunutta tieteellistä menetelmää hyödyntävä Infusion™ tekee soluista mahdollisimman vastaanottavia imeytettäville aineille ja saa kasvojen ja vartalon ihon näyttämään kokonaisvaltaisesti paremmalta.

Välittömästi näkyvät tulokset: 
Yksilöllisesti valitut, tarkasti imeytyvät hoitoseerumit takaavat näkyvät ja tuntuvat tulokset. 

  • Häivyttää ryppyjä
  • Elvyttää ihon kollageenituotantoa
  • Kosteuttaa ihoa
  • Kiinteyttää ihoa ja tekee siitä tasaisemman sävyisen
  • Muotoilee vartaloa ja vähentää selluliittiä
  • Häivyttää raskausarpia

Miten mesoterapia toimii?

Infusion™ Ionwave™ tekee ihosta läpäisevämmän, jotta luonnolliset  parantavat yhdisteet pääsevät imeytymään turvallisesti. Tarkkaan mitoitetut pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti mikrokanavia, joten vaikuttavat  aineet pääsevät ihon sarveiskerroksen läpi ilman että ihoa tarvitsisi puhkaista.

Näin Ionwave™ vaikuttaa:

1. Kun Ionwave™:n sähköimpulssit osuvat soluun, ne alkavat muokata kaksoiskerroksisen lipidikalvon  rakennetta siten, että solukalvoon syntyy mikrokanavia. 

2. Luonnolliset ravinneyhdisteet ja -uutteet pääsevät soluun  mikrokanavien kautta.  Mikrokanavat ovat lyhytikäisiä, ja ne sulkeutuvat pian yhdisteiden imeytymisen jälkeen.