Laitehoidot

ProFacial Aqua Peel

UUTTA: Vihdoinkin täydellinen kasvohoito!
Kivuton ihonpuhdistus ja Aqua Peel-kuorinta, tehoseerumien imeyttäminen ultraäänellä sekä kasvojen kiinteyttäminen radiofrekvensillä.

 

Lue lisää Pro Facial

Dermatude Metaterapia

Vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Tehokas patentoitu hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkien hoitamiseen. Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen.
 

Lue lisää Dermatudesta

Mikroneulaus

Dermapen – Auto micro needle. Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi. Uudistaa ihoa turvallisesti ja lähes kivuttomasti. Pitkäkestoiset tulokset.
 

Lue lisää mikroneulauksesta

Mesoterapia

Sähköimpulsseihin perustuva Infusion™ -menetelmä on turvallinen, neulaton vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle. Se tarjoaa kaikki sen edut ilman riskejä.
 

Lue lisää mesoterapia

Täyttöliftaus

Ihon nuorennushoito, jossa hyaluronihappoa injektoidaan Vital Injector-laitteella juuri oikeaan syvyyteen ihoon, joten sen kunto alkaa parantua heti ensimmäisen hoidon jälkeen.
 

Lue lisää Täyttöliftaus

HIFU-hoidot

HIFU Anti-age hoito on tarkka paikallinen korkeaintensiivisen ultraäänen käyttöön perustuva hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä kerralla kiinteyttää ihon silottaen rypyt ja juonteet.
 

Lue lisää HIFU-hoidoista

Koagulaatiohoito

Koagulaatiohoito soveltuu laajentuneiden verisuonten, fibroomien, syylien ja hyvälaatuisten ihomuutosten poistamiseen ja hoitamiseen.
 

Lue lisää Koagulaatiohoito

RF-hoidot

RF ja OxyGeneo-hoidot parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti. Ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta.
 

Lue lisää RF-hoidoista