Laitehoidot

Täyttöliftaus

Ihon nuorennushoito, jossa hyaluronihappoa injektoidaan Vital Injector-laitteella juuri oikeaan syvyyteen ihoon, joten sen kunto alkaa parantua heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen.
 

Lue lisää Täyttöliftauksesta

Dermatude Metaterapia

Vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Tehokas patentoitu hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkien hoitamiseen. Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen.
 

Lue lisää Dermatudesta

Mikroneulaus

Dermapen – Auto micro needle. Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi. Uudistaa ihoa turvallisesti ja lähes kivuttomasti. Pitkäkestoiset tulokset.
 

Lue lisää mikroneulauksesta

Mesoterapia

Sähköimpulsseihin perustuva Infusion™ -menetelmä on turvallinen, neulaton vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle. Se tarjoaa kaikki sen edut ilman riskejä.
 

Lue lisää mesoterapia

HydraFacial

HydraFacial on markkinoiden ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pusteleista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien aineiden imeytys.
 

Lue lisää HydraFacial

HIFU-hoidot

HIFU Anti-age hoito on tarkka paikallinen korkeaintensiivisen ultraäänen käyttöön perustuva hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä kerralla kiinteyttää ihon silottaen rypyt ja juonteet.
 

Lue lisää HIFU-hoidoista

Koagulaatiohoito

Koagulaatiohoito soveltuu laajentuneiden verisuonten, fibroomien, syylien ja hyvälaatuisten ihomuutosten poistamiseen ja hoitamiseen.
 

Lue lisää Koagulaatiohoito

RF-hoidot

RF ja OxyGeneo-hoidot parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti. Ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta.
 

Lue lisää RF-hoidoista