Karboksiterapia

Karboksiterapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Hoito parantaa ihon joustavuutta, nopeuttaa verenkiertoa kiihdyttäen kollageenin korjautumista, madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pilkkoo paikallisia rasvakertymiä.

Tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Ihon mikroneulaus ennen hoitoa tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin, joten se on usein suositeltava vaihtoehto.

Karboksiterapian vaikutukset:

Parantaa ihon kimmoisuutta
Lisää ihon tiheyttä aktivoimalla kollageenin muodostumista, joka puolestaan parantaa ihon kimmoisuutta. Kiinteyttää erityisesti leuan ja kaulan linjaa.

Vähentää ryppyjä ja juonteita
Edistää proteiinisynteesiä, aktivoi kollageenin muodostumista ja solun aineenvaihduntaa parantaen siten ihon kimmoisuutta.

Kirkastaa ja vaalentaa
Parantaa verenkiertoa poistaen tehokkaasti kuona-aineita, jolloin iho näyttää välittömästi läpikuultavammalta ja kirkkaammalta. Vaalentaa myös tummia silmänalusia.

Hoitaa aknea, ruhjeita ja mustelmia
Kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Toimii tulehdusta hoitavana lisäten hapen määrää kudoksissa sekä nopeuttaen ihon omia paranemisreaktioita.