HydraFacial

Ainoa ihonhoitomenetelmä, joka koneellisesti:

  • Puhdistaa ihon
  • Kuorii ihoa
  • Tyhjentää ihohuokoset
  • Hoitaa ihoa sille sopivilla tehoaineilla

Mikä HydraFacial on?

HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin ihonhoitomenetelmä. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pusteleista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacial™sta tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa edelleen tuloksia.

HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeelTM-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainenmuoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen,joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Tutustu tarkemmin hoitomenetelmään

 

Hinnasto

HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito
Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
Hinta 142€
Decolte 76€

HydraFacial™ special -kasvohoito
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät, poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% Glysal™ happokuorinta.
Hinta 152 €

HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.
Hinta 164€
Decolte 94€

UUTUUS HydraFacial™SkinTone -kasvohoito
Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antidioksanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä niistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. 
Hinta 173€
Decolte 60€
 
Clean & Hydrate -hoito selälle 117€
Clean & Hydrate -hoito käsivarsille 99€
Clean & Hydrate -hoito säärille 99€

UUTTA!

LED-valohoidot

LED-valohoidolla on ihoa parantava ja luonnollisesti uudistava vaikutus. Sitä käytetään ryppyjen ja juonteiden hoitoon sekä rosacean ja aknen hoitamiseen. Se auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia. Hoito on kivuton, se voidaan tehdä vuoden ympäri eikä toipumisaikaa tarvita.

Voit saada LED-valohoidon lisäpalveluna muiden kasvohoitojen yhteydessä tai valittavana on seuraavat kaksi LED-hoitoa:

Anti-Age LED-hoito
- Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan ja ampullin tai naamion sekä kiinteyttävän ja uudistavan led-hoidon. Sopii erinomaisesti herkälle ja couperosa iholle.

Akne LED-hoito
- Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja rauhoittavan, vaalentavan sekä tulehdusta poistavan led-hoidon ja voiteen.