Dermatude Metaterapia

Dermatudessa on kyse ainutlaatuisesta ja innovatiivisesta metaterapiahoidosta. Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa.

Metaterapiaa kutsutaan ”vaihtoehdoksi kasvojenkohotukselle”, koska se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ihonhoidostaan enemmän tuloksia, mutta jotka eivät ole halukkaita otattamaan esimerkiksi botuliinitoksiinia tai muita pistoshoitoja, tai vielä radikaalimpiin hoitoihin kuten plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. 

Metaterapia on tehokas kaksitoimintoinen hoitomuoto, jossa ihon pintaan tehdään tuhansia, mikroskooppisen pieniä, tarkkoja kanavia jotka aktivoivat itsessään kehon luonnollisen korjautumismekanismin. Ihon luonnollinen kollageenintuotanto käynnistyy, kun siihen tehdään näitä mikrokanavia.

Hoidon aikana vaikuttavia aineita syötetään ihoon, missä elävät solut ottavat ne käyttöön ja saavat ravinteita. Aktiiviaineet auttavat ihoa parantumaan ja edistävät uuden kollageenin muodostumista saaden aikaan täydelliset olosuhteet näkyvien, luonnollisten ihonhoitotulosten aikaansaamiseksi.

Lue lisää Dermatudesta