Pevonia Spa-kasvohoidot

LUMINOUS "C" & "SEA"
Kirkastava hoito elottomalle ja väsyneelle iholle

Ihon valovanhenemista korjaava hoito sisältää runsaasti tehokasta, kuljettimiin pakattua C-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringolta, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa.


POWER REPAIR

Huokosia supistava Anti-Age -hoito

Tehokas laajentuneiden huokosten ja epätaisen ihon hoito, joka tukee myös akneihon hoitoa. Vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja vahvistavat sen rakennetta sekä kiinteyttävät ihoa ja supistavat ihohuokosia tehden siten ihosta kiinteämmän ja tasaisemman.
 

MICRO-RETINOL

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle

Micro-Retinol on uudenlainen ihon kuorintakäsittely. Hoito sopii yli 30-vuotiaille, kun iän myötä ihon uusiutuminen ja sen kyky korjata jo syntyneitä vaurioita ihossa hidastuu merkittävästi. Erityisesti hoito sopii ihon valovaurioiden hoitamiseen. Micro-Retinol tasoittaa ihoa ja madaltaa juonteita sekä arpia ja siksi se sopii hyvin myös aknen jälkitilan hoitamiseen.
 

ANTI-FREE RADICALS MASK

Heleyttävä vitamiinikasvohoito kuivalle iholle

Ihoa elvyttävä ja ihon kimmoisuutta palauttava aromaattinen erikoishoito kasvoille. Ylellinen kasvohieronta A-vitamiinilla ja mandariinin eteerisellä öljyllä ravitsee ihoa ja kirkastaa sitä. Ihoa soluhapettumiselta suojaava erikoishoitonaamio elvyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman.
 

OMA hoitoaikani

- Kasvohoito ihotyypillesi sopivilla Pevonia-tuotteilla
- Sisältää yhden lisäpalvelun

 

Lisäpalvelut:
- Ripsien ja kulmien hoito
- Mekaaninen ihonpuhdistus
- Timanttihionta
- Happikuorinta
- Decollete-hoito
- Silmänympäryshoito
- Ihokarvojen poisto kasvoilta
- Päivämeikki
- Pikamanikyyri
- Päänhieronta
- Kasvohieronta